Digitalt HACCP-kurs

Driver du med lokalmat? Nå får du og din bedrift anledning til å få en innføring i dette kvalitetssikringssystemet.

 

TRYGG MAT – KRAV OM HACCP

For alle som håndterer mat profesjonelt er det av avgjørende betydning at maten ikke påfører sykdom hos de som spiser den. Ved bruk av HACCP kan man på en systematisk måte forebygge at noe går galt. Ny hygieneforskrift krever innføring av HACCP for alle næringsmiddelvirksomheter, unntatt primærleddet. HACCP-består av sju prinsipper der det legges vekt på å identifisere faktorer for risiko og deretter finne egnede kritiske kontrollpunkter. Nå får du og din bedrift anledning til å få en innføring i dette kvalitetssikringssystemet. 

Dato: Del 1: lørdag 8. mai Del 2: lørdag 15. mai

Sted: Digitalt, fra kl. 09.00 8. og 15 mai

Pris: 1000,-

Målgruppe: matprodusenter og serveringsbedrifter med fokus på lokalmat

Påmeldingsfrist: 2. mai

Arrangør: Bondens Marked Troms Påmelding: troms@bondensmarked.no

Kontaktperson Rune Jensen Mobil: 90098971

Praktisk informasjon:  www.facebook.com/lokalmatinord