Tradisjonen tro avholdes skolevalg i forkant av Kommune- og stortingsvalgene.

Tana videregående skole inviterer til utstillingsåpning av Árbediehtu – samisk kunnen om jordbruk og utmarksnæringer.

Deanu joatkkaskuvla bovde Árbedieđu čájáhusráhpamii. Prušeakta Árbediehtu -  sámi máhtolašvuohta eanandoalus ja meahcásteamis lea čáđahuvvun Deanu joatkkaskuvllas mannan skuvllajagi.

Vi har ledige skoleplasser i alle Naturbruksklassene - både innenfor landbruk, hestefag og hundekjøring.

Vi har også ledige plasser på vg3 påbygging til generell studiekompetanse.

Elev med sekk

Her kommer litt info og påminnelser.

Vi gleder oss til å treffe deg og vi håper du vil trives hos oss!

Illustrasjonsbilde av tastaturet og skjerm til en bærbar datamaskin.

Her kan du aktivere brukerkontoen din for å kunne logge deg på og bruke IT-tjenestene.

Elevhjemmet sett utenfra

Skal du være elev ved Tana videregående skole fra høsten? Skolen kan hjelpe deg med rom på elevhjemmet – evt. formidle kontakt med private utleiere i området rundt oss.

Rommene ble fordelt i uke 31 og fra nå fordeles rommene fortløpende etter søknad til elevhjemmet er fullt.

Rådgiverkontoret med brosjyrer

Har du fullført og bestått vg1 studiespesialisering, men ønsker å bytte studieretning? Da kan du begynne på vg2 hest-og hovslager, vg2 landbruk eller vg2 hundekjøring på Tana vgs.

Bildet viser skiltet ved veien sommerstid, med kviger på beite.

Tana vgs. gir mange muligheter.

Visste du for eksempel at du kan få generell studiekompetanse ved å gå 3 år hos oss? Se vår nye informasjonsfilm!

Her finner du skoleruta for neste skoleår. Skolestart er søndag 18. august 2019