Kjøring

Vi inviterer til tømme-/kjørekurs 1.-3.desember 2017 på Tana vgs.

Instruktør er Leon Johansson fra Senja. Leon er trinn 1 kjøreinstruktør.  Kurset vil være forbeholdt elever på skolen, men kan være plass til andre.

Maskejohka

Her kan du finne skoleruta for dette skoleåret!

Karen Lerke og Mia

Superenkel forskning viser at ingen overlever uten mat!

- Derfor er vi glad vi kan tilby  utdanning til elever som er interessert i landbruk, naturen og til å produsere mat i framtiden!

Vi kan også tilby landsdekkende linje i hundekjøring.

Bry deg 1

Årets tema er Psykisk helse

Hvordan få en god psykisk helse og hvordan er det å være psykisk syk? Hva er normale ting å slite med som ungdom? Hva gjør du når problemene blir så store at de tar over hverdagen og livet?

Foto hele skolen.jpg

Vi har noen ledige plasser på vg1 naturbruk, vg1 hundekjøring og vg2 landbruk og gartnernæring.

03828_Noraid_-_Mediq_Norge_AS_Hjertestarter_skilt__1.jpg

Finner du i hovedinngangen til klasserommene i fjøset!

Inn døra og til høyre!

Elev leser bok

Her finner du info om å være deltidselev  og privatist. Frist for å melde seg opp som privatist er fristen 15. september. Ønsker du å være deltidselev, ta kontakt med skolen så raskt som mulig.

Tana vgs

Det sendes ut brev til alle som har fått skoleplass på første inntaket i løpet av denne uka. Brevet sendes digitalt. Du som ikke har vært inne lest det innen 3 dager får brevet sendt pr post.

Nedenfor finner du brevet og skjema for tilbakemelding til skolen med elevopplysninger, søknad om bolig på elevhjemmet og valg av retning i Vg1.

Maskejohka

Nå er inntaket til skoleåret 2017/2018 i gang. 6. juli har søkere fått en sms med informasjon om at de må logge seg inn i Vigo for å se resultatet og svare på tilbud om plass og ventelisteplass.

Padletur

Skoleåret går mot slutten. Det er eksamenstid og forholdsvis hektisk for elevene. Men det er en del ting du må huske å gjøre før du endelig kan ta sommerferie.....