Rådgiverkontoret med brosjyrer

Har du fullført vg1 studiespesialisering, men ønsker å bytte studieretning? Da kan du begynne på vg2 hest-og hovslager, vg2 landbruk eller vg2 hundekjøring på Tana vgs.

Illustrasjonsbilde av viskelær og blyanter

Husk at søknadsfristen er mandag i påskeferien! Kontakt rådgiver dersom du trenger råd og veiledning.

Bildet viser skiltet ved veien sommerstid, med kviger på beite.

Tana vgs. gir mange muligheter.

Visste du for eksempel at du kan få generell studiekompetanse ved å gå 3 år hos oss? Se vår nye informasjonsfilm!

Finner du i hovedinngangen til klasserommene i fjøset!

Inn døra og til høyre!

Samenes bålkunst er så bred og mangfoldig. Å skaffe brendsel og lage ild har her i de nordlige, kalde områdene handlet om liv eller død. Det hadde ikke vært liv hvis folk ikke hadde kunnet lage bål i kald og regnfullt vær, eller i vinterkulda og i dyp sne.

Sámi dolladiehtu leamaš hui stuoris. Háhkat boaldámuša ja ráhkadit dola leamaš dáppe davvi, gálbma guovlluin čátnon birgemii. Ii livččii eallin, jos eat livččii máhtán biddjat dola gálbma ráššo dálkiin, dahje buollašin dálvit ja gassa muohtagis.

Foredrag  med Bernt Mikalsen fra Nortura  den 11. april kl. 10 på Tana vgs. Ønsker alle interesserte velkommen!

Har du ikke meldt på ennå, så meld på! :)

Til deg som har fullført Vg2 landbruk og gartnernæring og ønsker å ta agronomutdanning?

Torsdag 14.2 hadde vi  besøk av 10. klassene fra Tana-skolene på yrkesorienteringsdag (YO-dag)