Hanne setter på potesokker

Torsdag 14.2 hadde vi  besøk av 10. klassene fra Tana-skolene på yrkesorienteringsdag (YO-dag)

Landbruksskoleskilt

Tana vgs. gir mange muligheter.

Visste du for eksempel at du kan få generell studiekompetanse ved å gå 3 år hos oss? Se vår nye informasjonsfilm!

ArtikkelbildeRådgiver.jpg

Frist for å søke om ordinær skole- eller læreplass er 1. mars. Frist for å søke om fortrinnsrett, individuell vurdering, som minoritetsspråklig søker eller som lærekandidat er 1. februar. Her kan du lese mer om frister og hvordan du søker til videregående skoler.

skolen oversikt1

På utkikk etter ny jobb? Kanskje du er akkurat den vi søker!

Søknadsfrist 11.02.19

På samisk språk er det mellom 20 og 40 begreper for “dolla” – bål. Samenes bålkunst er så bred og mangfoldig.

Sámegielas gávdnojit badjel 20 dola doahpaga. Sámi dolladiehtu leamaš hui stuoris.

Stemning

Bergebyløpet kommer til Tana vgs. den 5. februar. Om du lurte på hvor du skal spise middag den dagen, så er Tana videregående skole  rett sted!  Middagsservering vil foregå mellom kl. 15-18.

Velkommen!

Sigrid og Karoline 1

Denne uka har to av våre elever, Karoline Sørensen og Sigrid Gjøen gjennomført fagprøve og bestått meget godt.

DSC01602 - Kopi.JPG

Fredag 18. januar 2019 er siste dag av 1. termin og lærerenes vurderingsgrunnlag er klart. Karakterene settes offisielt mandag 21. januar og vil være synlig for deg samme dag.

Bokstabel

De som ønsker å ta privatisteksamen våren 2019, må melde seg opp i perioden 4.januar-1.februar.

Tana vgs

Samisktalende elever burde søke seg til Tana videregående skole. Skolen gir mange valgmuligheter.

Deanu joatkkaskuvla addá máŋga válljenvejolašvuođaid viidásut.