Språk

 
Padletur

Skoleåret går mot slutten. Det er eksamenstid og forholdsvis hektisk for elevene. Men det er en del ting du må huske å gjøre før du endelig kan ta sommerferie.....

ArtikkelbildeHelsesøster.jpg

Utgangspunktet er at alt fravær skal føres på vitnemålet eller kompetansebeviset og fravær skal føres i dager og enkelttimer, men det finnes noen unntak...

ebok.jpg

 Vg3 påbygging til generell studiekompetanse gir deg plattformen du trenger for å begynne på høyere utdanning der kravet er generell studiekompetanse. 

"Tana vgs. har det du trenger for å nå lengre"

 

Karen Lerke og Mia


 

 

Superenkel forskning viser at ingen overlever uten mat!

- Derfor er vi glad vi kan tilby  utdanning til elever som er interessert i landbruk, naturen og til å produsere mat i framtiden! 

Vi kan også tilby landsdekkende linje i hundekjøring. 

Elev leser bok

 Her finner du info om å være deltidselev  og privatist. Frist for å melde seg opp som privatist er fristen 15. september. Ønsker du å være deltidselev, ta kontakt med skolen så raskt som mulig. 

Flagging

 

 

Lurer du på hvordan det er å være elev hos oss? - Kom og prøv! 

Landbruksskoleskilt

Vi har to ledige 2 stillinger for lektor/adjunkt innenfor naturbruksfag med hovedfokus på husdyrfag, landbruksøkonomi og plantefag.

Søknadsfrist er 25.04.17

Diende kalv

Mandag 3. april vil det være kurs i fôringssignaler på Tana vgs. i regi av Felleskjøpet. Kurset er åpent for melkebønder. Tirsdagen er det kurs i kusignaler for de nettbaserte agronomelevene våre. 

Slovakia

Målgruppe for turen er unge bønder fra Finnmark og elevene på årets nettbaserte agronomutdanning. 

NB! Vi har klart å flette inn et besøk på den spanske rideskolen i Wien (Østerrike). Se nytt program. 

Tana vgs

Naturbruk er en spennende utdanning og gir varierte dager. 

 

Fant du det du lette etter?