Språk

 
Foto hele skolen.jpg

Har du ikke skoleplass?  Vi har noen ledige plasser på vg1 naturbruk, vg1 hundekjøring og vg2 landbruk og gartnernæring.  Ta kontakt!

 

Tana vgs

Det sendes ut brev til alle som har fått skoleplass på første inntaket i løpet av denne uka. Brevet sendes digitalt. Du som ikke har vært inne lest det innen 3 dager får brevet sendt pr post.


Nedenfor finner du brevet og skjema for tilbakemelding til skolen med elevopplysninger, søknad om bolig på elevhjemmet og valg av retning i Vg1.

Maskejohka

Nå er inntaket til skoleåret 2017/2018 i gang. 6. juli har søkere fått en sms med informasjon om at de må logge seg inn i Vigo for å se resultatet og svare på tilbud om plass og ventelisteplass.

03828_Noraid_-_Mediq_Norge_AS_Hjertestarter_skilt__1.jpg


 

Finner du i hovedinngangen til klasserommene i fjøset!

Inn døra og til høyre!

Karen Lerke og Mia


 

 

Superenkel forskning viser at ingen overlever uten mat!

- Derfor er vi glad vi kan tilby  utdanning til elever som er interessert i landbruk, naturen og til å produsere mat i framtiden! 

Vi kan også tilby landsdekkende linje i hundekjøring. 

ebok.jpg

Vg3 påbygging til generell studiekompetanse (Vg3P) gir deg plattformen du trenger for å begynne på høyere utdanning der kravet er generell studiekompetanse. 

"Tana vgs. har det du trenger for å nå lenger"

 

Padletur

Skoleåret går mot slutten. Det er eksamenstid og forholdsvis hektisk for elevene. Men det er en del ting du må huske å gjøre før du endelig kan ta sommerferie.....

ArtikkelbildeHelsesøster.jpg

Utgangspunktet er at alt fravær skal føres på vitnemålet eller kompetansebeviset og fravær skal føres i dager og enkelttimer, men det finnes noen unntak...

Elev leser bok

 Her finner du info om å være deltidselev  og privatist. Frist for å melde seg opp som privatist er fristen 15. september. Ønsker du å være deltidselev, ta kontakt med skolen så raskt som mulig. 

Flagging

 

 

Lurer du på hvordan det er å være elev hos oss? - Kom og prøv! 

Fant du det du lette etter?