Rotete bøker

Tirsdag 28.11.17 kl. 12- 14 kommer spesialpedagogisk rådgiver Silja H. Lanto fra  Rus og psykisk helsetjeneste.

Førstehjelpskurs   1

Vet du hva du skal gjøre om du kommer til et ulykkessted? Elevene har brukt en dag til å trene på nettopp det.  Og ikke minst var budskapet, ta vare på hverandre!

Bøker.jpg

Elevrådet er et viktig organ for elevmedvirkning og elevdemokratiet. Gjennom elevrådsarbeidet kan elevene fremme sine saker om forhold som angår skolen.

Vg3P på ekskursjon 1

Finnmark har en lang og tidvis dramatisk historie. Dessverre forteller ikke lærebøkene så mye om fortida i nord, og da tar vi ansvar for egen læring.

Lærlinger

Visste du at vi har 11 lærlinger på Tana vgs. innenfor 5 ulike fagområder?

Karen Lerke og Mia

Superenkel forskning viser at ingen overlever uten mat!

- Derfor er vi glad vi kan tilby  utdanning til elever som er interessert i landbruk, naturen og til å produsere mat i framtiden!

Vi kan også tilby landsdekkende linje i hundekjøring.

Bry deg 1

Årets tema er Psykisk helse

Hvordan få en god psykisk helse og hvordan er det å være psykisk syk? Hva er normale ting å slite med som ungdom? Hva gjør du når problemene blir så store at de tar over hverdagen og livet?

Foto hele skolen.jpg

Vi har noen ledige plasser på vg1 naturbruk, vg1 hundekjøring og vg2 landbruk og gartnernæring.

03828_Noraid_-_Mediq_Norge_AS_Hjertestarter_skilt__1.jpg

Finner du i hovedinngangen til klasserommene i fjøset!

Inn døra og til høyre!

Elev leser bok

Her finner du info om å være deltidselev  og privatist. Frist for å melde seg opp som privatist er fristen 15. september. Ønsker du å være deltidselev, ta kontakt med skolen så raskt som mulig.