Påbygging til generell studiekompetanse

ebok.jpg - Klikk for stort bilde Vg3 påbygging til generell studiekompetanse (Vg3P) gir deg plattformen du trenger for å begynne på høyere utdanning der kravet er generell studiekompetanse.

"Tana vgs. har det du trenger for å nå lenger"

Inntakskrav er fullført og bestått Vg1 og Vg2 innenfor yrkesfaglige utdanningsløp.

Programfag til valg

Elever på Vg3P må velge ett programfag fra utdanningsprogram for studiespesialisering. Du velger fag ved å fylle ut elevopplysningsskjemaet.

Ved Tana videregående skole gir vi tilbud om:

• Fysikk 1 som valgfritt programfag eller Matematikk R1 i stedet for Matematikk for påbygg MAT1005.
  • NB! Dersom du velger R1 må du også velge Politikk og menneskerettigheter som valgfritt programfag fordi R1 vil være et fellesfag.
  • Politikk og menneskerettigheter

Om du ikke på noen måte kan tenke deg disse fagene kan du velge å følge nettbaserte tilbud innenfor andre fagområder. Det kan i så fall medføre at du må ta eksamen som privatist. Mer info om dette etter skolestart

Læreplan

Elevprosjekt - elevene som går vg3 har laget reklamefilm i faget Norsk.

TILBAKEMELDINGSSKJEMA SKOLEPLASS. Alle felt som er merket stjerne er obligatoriske felt. Disse må fylles ut før du kan sende inn skjemaet.

Hvilken klasse du skal gå i.

Navn elev
Oppgi privat e-postadresse
Adresse elev
Postnummer (4 siffer) og sted
Her velger du hvilken retning du er interessert i - NB! Bare for Vg1naturbruk

Dersom du ønsker informasjon om å være lærling fra 1.skoleår så hak av.
Bare for elever som er under 18 år.
E-postadresse foresatte 1
Mobiltelefonnummer 8 siffer
Navn foresatte 2
Den eleven bor fast hos.

E-postadresse
Mobiltelefonnummer 8 siffer
Postnummer og sted

ELEVHJEM

Ønsker plass på elevhjemmet
Har du matallergier eller lignende-oppgi dette her

Dersom du ønsker å ta med deg hest eller andre kjæledyr må du søke om dette. Se egne skjema.

Felt merket med * må fylles ut

Dag Flage
Ass.rektor/IT-ansvarlig