Påbygging til generell studiekompetanse

ebok.jpg - Klikk for stort bilde Vg3 påbygging til generell studiekompetanse (Vg3P) gir deg plattformen du trenger for å begynne på høyere utdanning der kravet er generell studiekompetanse.

"Tana vgs. har det du trenger for å nå lenger"

Inntakskrav er fullført og bestått Vg1 og Vg2 innenfor yrkesfaglige utdanningsløp.

Programfag til valg

Elever på Vg3P må velge ett programfag fra utdanningsprogram for studiespesialisering. Du velger fag når du fyller ut det elektroniske elevopplysningsskjemaet.

Ved Tana videregående skole gir vi tilbud om:

• Politikk og menneskerettigheter
  • Biologi 1
  • Matematikk R1 - undervisning med lærer på studio fra Alta vgs.
  • Matematikk S1 - undervisning med lærer på studio fra Alta vgs.
  • NB! Dersom du velger R1/S1 må du også velge Politikk og menneskerettigheter som valgfritt programfag fordi R1/S1 vil være et fellesfag.
  • Lese på egenhånd og melde deg opp som privatist. Anbefaler å gjøre dette i høstsemesteret slik at du eventuelt kan ta faget(ene) på nytt dersom du stryker.
  • Husk å rådføre deg med rådgiver eller eksamensansvarlig for å få en korrekt fagkombinasjon.

Læreplan

Elevprosjekt - elevene som går vg3 har laget reklamefilm i faget Norsk.

Dag Flage
Ass.rektor/IT-ansvarlig