Elevhjem

DElevhjemmet Tana vgs - Klikk for stort bildeet er elevhjem inne på skoleområdet med 24 rom og 2 små leiligheter. Du som har søkt skoleplass her, kan søke om å leie rom på elevhjemmet.

Elevhjemmet har 24 rom og 2 små "leiligheter". Rommene er innredet med sovesofa/seng, bord, skrivebord, dobbelt garderobeskap, vask, speil og et lite kjøleskap. Elevene må selv ha med sengetøy (dyne, pute, sengetrekk), håndduker og annet inventar på rommet.

Elever som ønsker å leie rom på elevhjemmet melder fra til skolen om det innen 25.7. Det gjøres på elevopplysningsskjemaet som finnes i selvbetjeningsportalen til FFK. Elever på Vg1 og elever under 18 år prioriteres ved tildeling av rom. Inntaksregler for fordeling av rom på elevhjemmet finner du her.

Skolen fordeler rommene på elevhjemmet etter at 2. inntaket er gjennomført dvs fra ca 1.8. Elever som får tilbud om skoleplass i 3. inntaket, melder fra raskest mulig etter inntak og rommene fordeles fortløpende så lenge det er noen ledig.

Elever som bor på elevhjemmet har kost inkludert i prisen. Det serveres 3 måltider pr dag i kantina alle skoledager. Mer om kantina finner du her.

Det er et «te-kjøkken» i hver etasje som elevene kan benytte seg av. Her kan elevene lage seg mat på kvelder og i helgene. Her er det også vannkoker, komfyr og oppvaskmaskin. Elevene er ansvarlig for å rydde etter seg når de har brukt kjøkkenet. Utstyr som kopper/glass, fat, bestikk og kasseroller må hver enkelt ha med selv.

Det er trådløst internett på elevhjemmet. I 1. etasje ved kantina, er det en TV-stue som kan benyttes til sosialt samvær og tv titting, tv-spill osv. Denne brukes også til filmkvelder. I kjelleren på elevhjemmet er det vaskerom hvor elevene kan vaske / tørke klær, det er badstu som brukes etter avtale og det er inngang til gymsalen. Gymsalen står åpen og kan brukes til aktiviteter på ettermiddags- / kveldstid. Treningsrommet kan benyttes etter avtale med skolen. Alt dette inngår i husleieprisen.

ANSATTE PÅ ELEVHJEMMET

Det er nattevakt på elevhjemmet. Nattevaktenes hovedoppgave er å være brannvakt. I tillegg skal de være tilgjengelig for elevene, gå «lukke og slukke»-runde på skoleområdet og holde ro på elevhjemmet. Telefonnummer til nattevakttelefon er 976 66 751.

Nattevaktene begynner arbeidstida kl. 21.00 på kvelden. Den første timen er nattevakten i kantina for at elever skal kunne handle kveldsmat og for å registrere hvem som er på elevhjemmet. Det inngår som del av skolens brannberedskap. Om elever under 18 år ikke melder seg hos nattevakten, sendes det en SMS hjem til foresatte med melding om at han / hun ikke er her. Dette gjøres også i helgene om ikke foreldre har meldt at ungdommen skal reise hjem. Nattevakten har rom i 1. etasje på elevhjemmet.

Leder på elevhjemmet er Cathrine Ophus. Skolen har ingen egen miljøarbeidertjeneste på elevhjemmet.

Mer info finner du i Ordensregler for elevhjemmet.

DYR PÅ ELEVHJEMMET

Det er tillatt å ha dyr på elevhjemmet. Elever som har dyr må bo i 2. etasje. Det må søkes på et eget søknadsskjema som sendes til skolen på e-post.

Mer info om å ta med deg dyr til skolen finner du her.

PRISER

Hybel på elevhjem inkludert mat koster pr. 01.08.17 kr. 5 150,-. Da får elevene frokost, lunsj og middag alle skoledager. Kveldsmat kan kjøpes i tillegg. I helgene kan elevene lage seg mat selv på te-kjøkkenet på elevhjemmet.

Elever som bor utenfor elevhjemmet, lærlinger og andre ansatte kan velge å kjøpe billig frokost, lunsj og middag på skolens kantine som et alternativ til å lage mat hjemme. Et sosialt alternativ!

miljøarbeider og nattevakt