Velkommen til nytt skoleår

Tana vgs - Klikk for stort bildeTana vgs

Det sendes ut brev til alle som har fått skoleplass på første inntaket i løpet av denne uka. Brevet sendes digitalt. Du som ikke har vært inne lest det innen 3 dager får brevet sendt pr post.

Nedenfor finner du brevet og skjema for tilbakemelding til skolen med elevopplysninger, søknad om bolig på elevhjemmet og valg av retning i Vg1.

Brev med vedlegg er litt forskjellige til de ulike klassene. Du finner brevet med tilbakemeldingsskjema nedenfor;

- Velkommen til nytt skoleår med tilbakemeldingsskjema Vg1 Naturbruk (PDF, 1008 kB)

- Velkommen til nytt skoleår med tilbakemeldingsskjema Vg1 Naturbruk med Hundekjøring (PDF, 976 kB)

- Velkommen til nytt skoleår med tilbakemeldingsskjema for elever på Vg2 og Vg3 (PDF, 2 MB)

Dag Flage