Vi søker lærer i 100 % stilling til undervisning i norsk. Søknadsfrist er 9. februar.

bålpanne - Klikk for stort bilde

Vi søker:
Lærer i 100 % stilling til undervisning i norsk.

Arbeidsoppgaver:
Undervisning i norsk for elever på yrkesfag i Vg1 og Vg2, norsk for elever på Vg3 påbygging til generell studiekompetanse. Det kan også bli opplæring i norsk for fremmedspråklige elever. Den som tilsettes kan pålegges undervisning og/eller andre oppgaver innenfor den tilsattes stillingsprosent og kompetanse.

Krav til kompetanse:
Tilsetting krever høgskoler eller universitetsutdanning i fagene i tillegg til praktisk pedagogisk utdanning, jfr. forskrift til opplæringsloven kap. 14.

Personlige egenskaper:
I tillegg til formell utdanning/praksis vil det ved ansettelse også bli lagt vekt på personlige egenskaper og skikkethet for stillingen.

Vi søker en lærer som:
- har formell faglig og pedagogisk kompetanse
- er en tydelig voksen og som liker ungdom og har evne til å kommunisere med og lede elevgrupper
- har fokus på en pedagogisk praksis som fremmer trygghet, trivsel og læring
- delta i arbeid med skoleutvikling
- har pågangsmot og samarbeidsevne

Andre opplysninger:
Tilsetting fra 1.8.18 med prøvetid på 6 mnd.
Lønns- og arbeidsvilkår etter gjeldende avtaleverk.
Medlemskap i Statens pensjonskasse.
Vilkår for stillingen følger av lov og avtaler som gjelder til enhver tid.
Den som blir tilsatt må fremlegge politiattest jfr. opplæringslovens § 10-9 og fremvise originale vitnemål og attester.

Vi tilbyr:
- Dekning av utgifter i forbindelse med intervju
- Tilsetting i henhold til gjeldende lover, reglement og avtaler
- Meget god pensjonsordning
- Hjelp med å skaffe bolig
- Å dekke flytteutgifter

Søknad sendes:
Søknad sendes via vårt elektroniske søknadssystem. Dersom du har behov for hjelp med registrering av søknad, kontakt Tana videregående skole. tlf. 78963900.

Her finner du utlysningen.

Dag Flage
Ass.rektor/IT-ansvarlig