Rom på elevhjemmet skoleåret 19/20?

Elevhjemmet sett utenfra - Klikk for stort bildeSkal du være elev ved Tana videregående skole fra høsten? Skolen kan hjelpe deg med rom på elevhjemmet – evt. formidle kontakt med private utleiere i området rundt oss.

Tana videregående skole har elevhjem inne på skolens område med 24 rom og 2 små «leiligheter». Elever som bor på skolens elevhjem har mat inkludert i husleiekontrakten, 3 måltider pr skoledag. Mer info om elevhjemmet finner du her.

Du som ønsker å leie rom på elevhjemmet melder fra om det på elevopplyningsskjemaet som du finner i Finnmark fylkeskommunes selvbetjeningsportal (OBS: ikke skjemaet «Søknad om elevbolig»). Skjemaet krever innlogging med MinID. Søknadsfristen er 25.7. Du kan søke selv om du står på venteliste. Vi fordeler rommene på elevhjemmet etter at 2. inntaket er gjennomført dvs. ca. 1.8.

Elever på Vg1 og elever under 18 år, prioriteres ved tildeling av rom. Inntaksregler for fordeling av rom på elevhjemmet finner du her. Du som får tilbud om skoleplass i 3. inntaket, melder fra raskest mulig etter inntak så fordeles rommene fortløpende forutsatt det er noen ledig.

Elevhjemmet åpner for innflytting søndag 18.8.19 fra kl. 11.00.

Dyr på elevhjemmet

Det er tillatt å ha dyr på elevhjemmet. Det må søkes på eget søknadsskjema til skolen om dette. Mer info om å ta med deg dyr til skolen finner du her.

Vertsfamilie?

Tana videregående skole har ingen vertsfamiliehjemmel. Om det likevel er ønskelig med vertsfamilie, ta kontakt med skolen så ser vi om vi kan få til noe.

Les mer om vertsfamilieordningen her.